Sucul de lamaie, mai puternic decat pastilele! Consuma-l daca te confrunti cu una dintre aceste probleme

Lamaia este alcatuita in principal din apa si vitamine . Foarte putin dulce (3,1 g carbohidrati / 100 g, comparativ cu 8-10 g pentru majoritatea celorlalte fructe), contine 51 mg / 100 g vitamina C, ceea ce o plaseaza printre fructele cele mai bine dotate in materie.

Pentru comparatie, nevoile noastre de vitamina C sunt in medie de 110 mg / zi. Iar aceasta bogatie in vitamina C este buna, deoarece aceasta din urma combina multe virtuti: este un antioxidant puternic, ideal pentru lupta impotriva diferitelor procese de imbatranire.

De asemenea, anti-oboseala, intareste apararea imuna si ne protejeaza de virusi si germeni  . Detoxifiant, capteaza metalele grele si favorizeaza absorbtia fierului cuprins in plante. In cele din urma, are proprietati de vindecare.

Umpleti un pahar pe jumatate cu suc de lamaie proaspat stors si jumatate cu apa. Se bea in fiecare dimineata. Organismul iti va multumi.

7 Beneficii ale sucului de lamaie

1 – Detoxifiere zilnica: Daca luati suc de lamaie proaspat stors cu apa fierbinte in fiecare dimineata, nu va trebui sa va detoxificati corpul. Acest suc iti va trezi corpul si te vei simti grozav in timpul zilei.

2 – Diuretic: Sucul de lamaie are proprietati diuretice care vor scapa de lichidele si toxinele in exces. Acestea vor fi eliminate prin urina.

3 – Creste imunitatea: Sucul de lamaie contine multa vitamina C. Reduce durerea inflamatorie si intareste fluxul limfatic si fluxul sanguin.

4 – Opreste acneea: Sucul de lamaie este antibacterian. Neutralizeaza radicalii liberi. Consumul acestui suc in fiecare dimineata va va mentine pielea proaspata si sanatoasa.

5 – Promoveaza pierderea in greutate: Daca vrei sa slabesti, sucul de lamaie este aliatul tau. Luata in fiecare dimineata, aceasta bautura arde excesul de grasime.

6 – Elimina respiratia urat mirositoare: Sucul de lamaie este un antibacterian. Aciditatea sa distruge bacteriile care provoaca respiratia urat mirositoare.

7 – Te face fericit: mirosul sucului de lamaie s-a dovedit ca stimuleaza buna dispozitie. Consuma-l si te vei simti fericit si energizat.