Rețeta Lidiei Fecioru care te ajută să ai un somn liniștit. Ai nevoie de 2 ingrediente

Nu reușești să te odihnești seara, oricât ai încerca? Dacă vrei să ai un somn liniștit, ca atunci când erai bebeluș, atunci trebuie să folosești tinctura Lidiei Fecioru, ea spune că aceasta te va ajuta și îți va rezolva inclusiv problemele digestive.

Ai nevoie de tinctură de propolis și o jumătate de pahar cu lapte.

„Se ia tinctura de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a spus Lidia Fecioru.

Tot Lidia Fecioru este cea care ne dezvăluie și ce avem de făcut în cazul în care suferim de tromboză.

Avem nevoie de cinci nuci, o lingură de miere de tei, un praf de scorțișoară și puțină pudră de ghimbir.

„Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă, câte o lingură. Rețeta se ține o lună”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru .

Dacă suferi de diabet, Lidia Fecioru îți recomandă următoarea variantă:

„Luăm un termos de un litru și punem în el apa fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcină de brusture mărunțită și lăsăm astupată timp de 10 ore în termos. Apoi, totul se trece prin sită și se pune într-o sticlă la rece.”