Cel putin 1 din 3 persoane sufera de paraziti fara sa stie. Afla care sunt cele 8 semne pe care cu totii ar trebui sa le cunoastem

Dr. Josh Axe explica cum mai mult de 50% dintre oameni au paraziti in corpul lor pe care i-au luat fie ca au vizitat o tara straina, ca au consumat carne negatita, pentru ca s-au expus la corpuri contaminate din ape (golfuri, iazuri, lacuri) sau pentru ca au intrat in contact cu un animal sau alte persoane infectate.

Corpul omenesc poate fi gazda a mai mult de 130 de tipuri de paraziti, iar infectiile pot fi fie usoare, fie foarte periculoase. Iata care sunt principalele 8 simptome ale prezentei parazitilor in organism.

1. Lipsa de putere si oboseala.

Va simtiti lipsiti de forta si energie? Viermii intestinali pot elimina vitaminele si nutrientii din organism ceea ce va ingreuna fiecare functie a acestuia. Daca in ciuda faptului ca dormiti cat trebuie si va hraniti cum trebuie, tot aveti acea stare de letargie si oboseala, este foarte posibil sa avet paraziti in corp.

2. Instabilitate mentala.

Reziduurile toxice ale „oaspetilor nepoftiti” pot ataca neuronii cauzand stari de nervozitate, depresie, iritabilitate si modificari de dispozitie.

3. Probleme de digestie.

Daca aveti gaze intestinale, senzatie de balonare, dureri abdominale, constipatie sau diaree, fara sa puteti identifica o cauza anume, ar fi cazul sa luati in considerare prezenta parazitilor in corp.

4. Diareea calatorului.

Daca recent ati vizitat o alta tara si v-ati trezit dintr-o data cu diaree, este foarte posibil sa fi luat paraziti din tara respectiva.

5. Apetit crescut, dar scadere in greutate.

Viermii tenia sunt recunoscuti pentru cresterea apetitului si scaderea in greutate. Acesti paraziti consuma alimentele mancate lasand organismul infometat, nesatisfacut si cu un trend al pierderii kilogramelor.

6. Mancarime anala.

Daca aveti senzatie de mancarime in zona anusului, este foarte posibil sa aveti paraziti. Acestia isi depun ouale in acea zona, de aici si mancarimile si iritatiile ce pot aparea.

7. Deficienta de fier.

Nu aveti suficient fier? Este posibil sa fie din cauza parazitilor numiti nematode. Acestia se instaleaza in intestine ca la ei acasa si apoi incep sa se hraneasca cu nutrienti si vitamine, inclusiv fier.

8. Probleme cu somnul.

Va este foarte greu sa adormiti si pierdeti mult timp rasucindu-va de pe o parte pe cealalta? Va treziti des sau va trosniti dintii noaptea? Din nou, parazitii pot fi o explicatie plauzibila.

Daca aveti unul sau cateva din simptomele de mai sus si suspectati ca aveti paraziti in organism, este recomandat sa consultati un medic pentru o curatare a organismului.