Iata ce inseamna cu adevarat gropitele din obraji

Statisticile spun ca aproximativ 20% din populatie are gropite in obraji. Multe persoane considera gropitele ca fiind foarte simpatice, dar putin sunt cei care cunosc cu adevarat semnificatia lor.
Gropitele sunt, de fapt, o deformare a muschilor faciali

Poate va vine greu de crezut, insa gropitele din obraji sunt, de fapt, o deformare a muschilor faciali si multi oameni sunt dispusi sa plateasca bani grei pentru a le estompa.

Masinaria de facut gropite

O femeie pe nume Isabella Gilbert era obsedata de faptul ca nu avea gropite in obraji, asa ca, undeva prina anul 1936, a incercat sa dezvolte un dispozitiv care sa faca gropite prin apasarea unor nasturi in obraji.

Gropitele sunt asociate cu tineretea eterna

Oamenii de stiinta sunt de parere ca gropitele fac indivizii sa para mai tineri, indiferent de varsta. Motivul este acela ca, in mod normal, gropitele sunt asociate cu copiii si bebelusii si astfel, in subconstient, tindem sa percepem oamenii mai tineri decat sunt cu adevarat.

Foarte multe culturi considera ca gropitele din obraji sunt un simbol al norocului si prosperitatii
In trecut, oamenii credeau ca gropitele sunt un semn al sansei si norocului. Ideea aceasta le-a venit mai ales atunci cand au observat gropite in obrajii copiilor lor.

Zambeste – Esti frumos oricum

Probabil ai observat ca cei mai multi din actorii de la Hollywood au gropite in obraji si, atunci cand zambesc, arata de-a dreptul incantator. Daca tu nu le ai, nu iti face griji, doar continua sa zambesti, efectul va fi acelasi.

Totul se gaseste in gene

Din pacate, gropitele din obraji sunt o mostenire genetica, fie de la mama, tata, bunic sau bunica.
Gropitele te fac sa fii mai taractiv din punct de vedere sexual

Studii recente au aratat ca cei care au gropite in obraji sunt mai atractivi din punct de vedere sexual.