6 moduri de a înțelege dacă sunteți compatibili sau nu

Compatibilitatea este ceva ce vine de la sine. Unii o numesc “scanteie” sau “chimie”. Dar cum va puteti da seama daca sunteti sau nu compatibili?

Iata mai jos 6 moduri cu ajutorul carora va puteti da seama compatibilitatea dintre voi.

1.Nu incercati sa va schimbati reciproc

Nu trebuie sa va intalniti cu o persoana doar daca va place ceva la ea si dupa aia sa incercati sa ii schimbati felul de a fi.

Intalniti-va cu persoana respectiva daca aveti sentimente de dragoste. Chiar daca exista sentimente intre voi nu inseamna ca se va schimba.

Incercati sa va adaptati la modul si felul de a fi a acelei persoane.

2.Puteti sa ajungeti la un compromis pentru ca lucrurile sa functioneze

Indiferent de situatie, dragostea dintre voi trebuie sa fie mereu in centrul atentiei. Dorinta vostra este aceea de a fi fericiti,

dar pentru ca acest lucru sa se intample trebuie sa va mai “rupeti” de la unele obiceiuri sau sa depuneti unele mici eforturi. Si partenerul tau va face la fel la randul sau.

3.Amandoi stiti sa va certati

Certurile sunt inevitabile. Cine zice ca nu se cearta, cu siguranta minte. Doua persoane, indifferent de cat de compatibile sunt , nu vor fi niciodata in totalitate de acord.

Mereu exist amici discutii, dar oamenii compatibili stiu cum sa aplaneze situatia intr-un mod pasnic, fara insulte. Ei cauta cu adevarat o solutie la problema, si nu un motiv pentru a se certa in continuare.

4. Învățați complexele unii altora și ajutați-i să facă față acestora

Cand o persoana doreste sa iti cunoasca complexele si vrea sa tea jute sa le depasesti fara a te face sa te simti prost, este o persoana utila.

Cand simti ca poti vorbi cu cineva despre complexele si traumele psihologice, atunci acel cineva este compatibil cu tine.

5. Te simți în siguranță

Nu este vorba doar de siguranta fizica, este vorba si de cea emotionala si psihologica. Aveti incredere in acea persoana, deoarece va fi cinstita cu tine.

Nu trebuie sa te indoiesti de devotamentul si de dragostea sa. Îți poți permite să fii slab, fără să-ți fie teamă că va pleca.

6. Aduceți armonie unu in viata celuilalt

Daca pana acum nu ati avut armonie, cu aceasta persoana cu siguranta o veti avea. Poate asa vei invata lucruri noi si vei reusi sa privesti viata in alt mod.

loading...
Cumpara cartea