12 alimente care au proprietăți incredibile pentru corpul nostru

Un lucru este cat se poate de real: natura este perfecta. Este uimitoare! Iar cineva acolo a vrut sa fie perfecta si sa vina in sprijinul nostru. Dumnezeu a facut-o inainte de a face fiinta umana.

A pus in ea tot ce era necesar si benefic fiintei umane. Pierduti printre atatea alimente artificial si modern, intelegem atat de greu acest lucru…

Si un alt lucru este cat se poate adevarat: niciunul din alimentele prezentate mai jos nu au cum sa nu ne faca bine… Cititi articolul de mai jos si va promitem ca veti fi uluiti de ceea ce se afla in farmacia omului si a lui Dumnezeu!

Nu vi se pare că nucile seamănă cu creierul, iar morcovul seamănă cu un ochi? Poate vi se va părea ciudat, dar aspectul anumitor alimente arată exact organul asupra căruia acestea acţionează.

Roșiile pentru inima inima.

Roşia este de culoare roşie şi are ventricule întocmai că inima. Roşia este bogată în potasiu şi este extrem de benefică pntru inima şi sânge.

2 Nucile pentru creier

Cu cele două emisfere, stânga şi dreapta, nucile chiar seamănă foarte mult cu creierul. Nenumărate studii confirmă că nucile îmbunătăţesc activitatea creierului şi funcţiile cognitive în general.

3 Ţelina pentru oase

Nu numai că ţelină seamănă cu oasele, dar este şi foarte benefică pentru sănătatea oaselor. Fiind bogată în sodiu, ţelină ajută oasele să devină mai puternice şi mai sănătoase.

Un lucru incredibil este faptul că oasele conţin sodiu în proporţie de 23%, iar ţelină are exact acelaşi procentaj. Dacă nu aveţi suficient sodiu în organism, acesta va începe să iadin sodiul oaselor şi le va slabi.

4 Avocado pentru uter

Avocado este excelent pentru sănătatea uterului şi consumul acestuia reduce riscul îmbolnăvirii de cancer ovarian sau uterin.

Doză recomandată pentru femei este de un avocado pe săptămâna întrucât ajută la menţinerea echilibrului hormonal. Un alt lucru interesant despre avocado este că are nevoie de 9 luni pentru că fructul să rodească. Să fie oare o coincidenţă?

5 Cartoful dulce pentru pancreas

Formă cartofului dulce este similară cu cea a pancreasului şi consumul de cartofi dulci ajută în reglarea nivelului de zahăr din organism.

6 Morcovul pentru ochi

O felie de morcov este foarte similară în aspect cu cel al ochiului uman. Este deja confirmat de către oamenii de ştiinţă că morcovii îmbunătăţesc vederea şi stimulează circulaţiasângelui.

Morcovii sunt foarte bogaţi în betacaroten, responsabil de culoarea portocalie a acestora. Betacarotenul reduce riscul dezvoltării cataractelor.

7 Portocală şi/sau Grefele pentru san

Portocalele şi grapefruitul au formă foarte similară cu cea a şanului femeii. Consumul de citrice reduce riscul îmbolnăvirii de cancer la san.

8 Ghimbirul pentru stomac

Ghimbirul este faimos graţie capacităţii lui de a reduce senzaţiile de balonare şi crampele la stomac. Întrucât conţine enzime speciale, ghimbirul previne crampele, ulcerul şi ajutăla îmbunătăţirea digestiei.

8 Ciupercile pentru urechi

Dacă veţi tăia o ciupercă pe jumătate veţi observă că are o formă foarte similară urechii. Fiind bogate în vitamina D, ciupercile au capacitatea de a îmbunătăţi auzul. Vitamina D este foarte importantă pentru acele mici oase din ureche care ajută la transmiterea semnalelor audio către creier.

9 Ceapa pentru celule

Cepele tăiate pe jumătate seamănă foarte mult cu celulele corpului. Ceapă ajută la eliminarea deşeurilor şi toxinelor din celulele corpului. Şi usturoiul are aceleaşi proprietăţi, ajută la eliminarea toxinelor şi radicalilor liberi din corpul nostru.

10 Fasolea pentru tinichi

Boabele de fasole chiar seamănă cu rinichii şi ajută la sănătatea şi îmbunătăţirea funcţiilor rinichilor.

11 Smochinele pentru organele genitale barbatesti

Smochinele cresc in perechi (doua cate doua) si interiorul lor este plin de seminte. Seamana cu organele genitale masculine si actioneaza benefic asupra lor.

12 Strugurii pentru plamani

Strugurii acționează ca un tonic pentru plămâni și ajută la detoxificarea lor