Vremea se schimba in urmatoarele zile! ANM a emis prognoza pe o saptamana: “Valori usor scazute pentru aceasta perioada”

Publicitate

Vremea rea s-a instalat si in Bucuresti, dupa mai multe zile cu temperaturi de vara. In urmatoarea perioada se anunta ploi si temperaturi mai mici decat media pentru aceasta perioada, scrie www.wowbiz.ro

Vineri, 11 mai 2018, continua sa ploua. Temperaturile mai scad putin, cu 3 grade.

Ploile continua  vineri, 11 mai 2018. Vantul va sufla moderat in toate zilele, iar maxima de vineri va fi de 24 de grade Celsius.

Sambata, 12 mai, se opresc ploile, dar continua sa fie innorat. Duminica, 13 mai, vor fi 24 de grade, iar cerul in mare parte insorit.

Publicitate

ANM a publicat astazi si vremea pe regiuni, precizand ca-n Muntenia va fi urmatoarea prognoza: ”Pe fondul unor mici variatii ale temperaturii aerului de la o zi la alta, aproape intreg intervalul de prognoza va fi caracterizat de o vreme relativ calda pentru aceasta perioada.

Astfel, media regionala a temperaturilor maxime va fi de 25…27 de grade, cu valori usor mai scazute in perioada 12 – 18 mai, cand, in medie, sunt prognozate maxime de 23…24 de grade, potrivit dcnews.

Temperaturile minime vor inregistra in perioada 7 – 12 mai o medie de 12…15 grade, apoi vor fi usor mai scazute, spre medii de 10…11 grade. Instabilitatea atmosferica se va manifesta local, in special in timpul dupa-amiezelor, cu o probabilitate mai ridicata in perioada 9 – 12 mai, dar si dupa data de 15 mai.”

Publicitate
Cumpara cartea