Viral pe Facebook: ţara de origine pentru fasolea vândută la un hipermarket în Bucureşti

Publicitate

O fotografie care prezintă eticheta cu informaţii despre fasolea vândută aparent la un magazin Kaufland din Bucureşti a devenit virală pe Facebook.

Motivul? Textul tipărit în dreptul ţării de orgine a produsului. Fotografia a fost publicată pe Facebook joi seară şi prezintă eticheta pentru un pachet de 500 de grame de fasole proaspătă, vândut cu 9,99 de lei.

Nimic în neregula până aici. Partea amuzantă apare când vrei să afli ţara de orgine a produsului.

Detalii în postarea de pe Facebook a clientului care a descoperit „gluma“. Utilizatorul Facebook care a publicat imaginea susţine ca fost realizată în hipermarketul Kaufland Vitan.

Citeste si

Semnificatia numelui: ce reprezinta numele Ioana

Publicitate

Extrem de popular in Romania, acolo unde peste 2 milioane de persoane poarta acest nume, semnificatia numelui Ioana este una sfanta, provenind de la Sfantul Ioan Botezatorul.

Semnificatia numelui

Ioan este asadar un nume providential, care inseamna ca „Dumnezeu S-a milostivit”, desemnand un “om trimis de Dumnezeu” adica pe cel care, inca din pantecele maicii sale, prin saltari, s-a aratat cinstitor de Dumnezeu si plin de har. Despre acest copil, numit de Dumnezeu „ingerul Meu”, Mantuitorul insusi a zis ca „nu s-a ridicat intre cei nascuti din femeie unul mai mare ca Ioan Botezatorul”

Semnificatia numelui

Ioana este un nume extrem de indragit de parintii romani, iar unul dintre motivele popularitatii lui este simbolistica, care in ebraica se traduce prin “binecuvantarea Domnului” sau “gratie”.

Nici rezonanta biblica nu lasa parintii indiferenti, fiind un derivat de la masculinul Ioan, purtat de Sfantul cu acelasi nume.

Fetele care poarta acest prenume sunt vesele, sociabile si inclinate spre romantism, avand o fire visatoare. Sunt foarte sensibile din punct de vedere emotional, acesta fiind si cea mai vulnerabila latura a firii lor. Cele care poarta acest prenume mai sunt strigate si sub numele de Oana sau Ana.

Publicitate
Cumpara cartea