Stai singur pana cand cunosti persoana care te merita!

Parteneri nepotriviti, aveti grija!

Se spune adesea ca o fiinta umana trebuie sa se vindece inainte de a putea face parte dintr-o relatie sanatoasa, fericita si pasnica.

Desi acest lucru este probabil un sfat bun in general – „nu poti iubi cu adevarat pe altcineva pana nu te iubesti cu adevarat” este o alta versiune a acestui adevar – nu inseamna neaparat ca trebuie sa eviti omologii romantici pana cand esti complet multumit de mentalitatea ta, emotionala si fizica.

Mai mult decat atat, chiar daca nu esti 100% multumit de tine ca fiinta umana, este posibil sa beneficiezi de un partener demn, pozitiv si productiv. In plus, este cu totul posibil ca o alta fiinta umana sa beneficieze din a ta avea ca un partener de viata, chiar si intr-o stare de imperfectiune.

Atata timp cat partenerul tau iti respecta imperfectiunile, indiferent daca acestea implica insecuritate, lipsa de concentrare sau lipsa de realizari remarcabile in general, atunci exista o sansa foarte buna ca relatia ta sa fie reciproc avantajoasa – sau ea este deja.

Atata timp cat partenerul tau nu se teme sa te ajute sa te intaresti, sa te imbunatatesti si sa traiesti mai fericit si mai linistit in general, atunci nu exista niciun motiv sa nu-i permiti sa faca acest lucru.

Asa cum ai intuit, daca poti sa iti ajuti partenerul in moduri asemanatoare, atunci este sigur sa te ajute sa faci progrese pozitive, de asemenea. Nu exista motive intemeiate sa te grabesti intr-o relatie atunci cand esti singur si intr-o etapa imperfecta a vietii, dar daca Universul ofera un candidat ideal, oricine ar fi prost sa-l evite.

Sa ajungi in punctul tau ideal ca persoana si in viata este rareori o treaba usoara, si, uneori, poate parea imposibil. Cu toate acestea, avand pe cineva de partea ta, pe masura ce lupti spre succes, te poate ajuta in moduri care nu pot fi exprimate in cuvinte.

Asa cum am mentionat, efectele pozitive sunt contagioase si se intensifica reciproc, mai ales atunci cand circumstantele sau situatia din jurul tau este deosebit de negativa.

Este intotdeauna tentant sa te gandesti la regretele din trecut sau la experientele negative, dar avand un partener pozitiv alaturi de tine poate face mult mai usor sa te concentrezi asupra prezentului sau asupra viitorului. Este remarcabil cat de benefic este sa ai pe cineva care vrea sa te ajute mai degraba decat sa te repare.

Cu toate acestea, se pare ca este prudent sa ramai singura pana cand intalnesti pe cineva care inlocuieste amintirile de regrete trecute cu viziuni de fericire, liniste si succes in prezent si in viitor.

Este natural sa te simti ca si cum nu doresti sa fii ranit de un alt partener, dar ar fi de asemenea firesc sa iti dai seama cand un potential partener nu are nici o intentie sa te raneasca si niciodata nu o va face.

Cand intelegi ca un potential partener intentioneaza sa te iubeasca, sa te ajute si sa te sustina la nesfarsit, atunci merita sa ii permiti cuiva sa intre in mintea, inima si sufletul tau.

Loading...