Siropul de usturoi de 10 ori mai eficient ca penicilina! Reteta se poate face si acasa

Publicitate

Siropul de usturoi de 10 ori mai eficient ca penicilina, se face acasă super simplu – Acest elixir este accesibil tuturor si este foarte usor de preparat din ingrediente ieftine.

Ingredientele sale puternice sunt usturoiul, mierea şi cidrul din oţet de mere.

Siropul de usturoi iti intareste sistemul imunitar, iti scade tensiunea si reduce nivelul de colesterol „rau” din corp. Amelioreaza simptomele racelilor si infectiilor si durerile provocate de artrita sau guta.
Fitonutrientii din cidrul din otet de mere previn cancerul si crampele la nivelul picioarelor.

Ingrediente

8 căţei de usturoi curăţaţi şi uşor zdrobiţi
200 ml miere
200 ml cidru din oţet de mere
Cum trebuie să procedezi?

Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea şi oţetul de mere peste usturoi, după care mixează amestecul la viteză maximă timp de 15 secunde. Compoziţia formată se păstrează într-un borcan, la frigider timp de 5 zile. După acest timp, siropul este gata, ai grijă însă să amesteci totul în fiecare zi.

Publicitate

După ce elixirul este gata, în fiecare dimineaţă, adăugă două linguriţe de sirop într-un pahar cu apă şi bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.

Siropul de usturoi, tratamentul minune de zece ori mai eficient decât penicilina.

Din ce în ce mai mulţi oameni au început să aibă tot mai multă încredere în tratamentele naturiste, pentru că în general, acestea nu au efecte adverse asupra organismului. Există un amestec de ingrediente simple, care are efecte senzaţionale asupra sănătăţii.

Este vorba despre siropul de usturoi, despre care se spune că este de zece ori mai eficiente decât penicilina, ba chiar ţine cancerul la distanţă. Oricine poate prepara acest elixir natural, pentru că se face doar din ingrediente ieftine.

Siropul de usturoi întăreşte sistemul imunitar, scade tensiunea şi reduce nivelul de colesterol „rău” din corp. Mai mult decât atât, acesta ameliorează simptomele răcelilor şi infecţiilor, dar şi durerile provocate de artrită sau gută.

Publicitate
Cumpara cartea