Primele 9 lucruri pe care barbatii le vad la o femeie

Publicitate

Barbatii sunt creaturi vizuale. Le place sa se uite la o gramada de lucruri, mai ales la femei atractive. Daca doriti sa le atrageti atentia, trebuie sa va concentrati putin.

Iata primele 10 lucruri care pot atrage atentia unui barbat.

1.Ochii

Daca un barbat nu indrazneste sa te priveasca direct in ochi, inseamna ca te place. Incearca sa iti fixeze privirea pentru a vedea daca esti interesata de el.

2.Stilul vestimentar

Stilul vestimentar iti reflecta personalitatea. Arata lumii cine esti, fara sa scoti un cuvant.

3.Constitutia

Să fie superficial, dar este instinctiv. Desigur, barbatii acordă atenție apariției, dar merită remarcat faptul că fiecare are propriile preferințe.

Ei nu se așteaptă la perfecțiune și dupa 10 minute de conversație interesantă își pot schimba brusc viziunea asupra ta.

4.Pieptul

Ce sa faci daca esti atractiva! Teoretic barbatii sunt atrasi de sani, dar nu asa de obsedati precum cred femeile. O parte din ei prefera sa se uite la sani, pe cand altii admira picioarele.

Publicitate

5.Parul

Tunsoarea si culoarea parului pot spune multe despre personalitatea ta. Un par frumos afecteaza alegerile instinctive ale barbatilor.

6.Buzele

Buzele nu sunt doar pentru a primi un sarut. Un zambet la momentul potrivit poate face multe. Prin zambet, un barbat poate primi mai multe raspunsuri.

7.Comunicarea

Un barbat acorda atentie unei femei care stie sa comunice. In acest fel isi da seama de interesele ei si de nivelul de inteligenta.

Cel mai important pentru un barbat este ca femeia de langa el sa aiba simtul umorului . El vrea ca femeia sa ii inteleaga glumele si viceversa.

8.Vocea

Nu este nimic de făcut, dar bărbații se topesc atunci când aud o voce slabă, ușor sexy și moale a unei femei.

9. Atunci când o femeie încearcă să ascundă vreun defect

Credeti ca puteti ascunde vreun defect sub trei straturi de fond de ten? Un manechin cu zambet stramb si pometi pictati este neinteresant. Fi tu insuti! Un barbat trebuie sa se trezeasca langa aceeasi femeia in fiecare dimineata.

Publicitate
Cumpara cartea