Matinalul nu vrea să oficializeze relaţia şi nici nu a ajuns să-i cunoască pe părinţii Lidiei. Care este motivul pentru care Răzvan Simon evită să îl întâlnească pe tatăl iubitei sale

Publicitate

Lidia Buble şi Răzvan Simion au reuşit să-i convingă pe toţi că se iubesc, dar nu şi pe tatăl cântăteţei, pastor la o biserică penticostală din Deva. Părintele artistei se pare că nu este foarte dornic să-l cunoască pe iubitul fiicei lui, doar în momentul în care vedeta Antena 1 va veni să-i ceară mâna Lidiei. Mărturisirea a fost făcută char de solistă într-un interviu acodat Adevărul Live.

Cântăreaţa Lidia Buble (24 de ani) a vorbit marţi la Adevărul Live despre relaţia pe care o are cu Răzvan Simion (38 de ani), prezentatorul matinalului de la Antena 1, alături de care apare în videoclipul noii sale piese „Sub apă“.

În videoclip, cântăreaţa joacă alături de iubitul ei, înfăţişând drama unui cuplu conflictual. În viaţa reală însă cei doi se pare că nu au avut certuri care să le pună relaţia în pericol. Cei doi formează un cuplu de trei ani, dar se pare că matinalul nu vrea să oficializeze relaţia şi nici nu a ajuns să-i cunoască pe părinţii Lidiei.

“Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

Publicitate

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia.

Ea a vorbit şi despre detaliile pe care orice mireasă le pune la punct pentru ziua cea mare. “Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni.

Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă, pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum.

În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept”, a mai spus Lidia Buble.

Publicitate
Cumpara cartea