Mariana Cojocaru: Acestea sunt zodiile care isi gasesc jumatatea anul acesta – Sunt menite sa fie impreuna

Publicitate

Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru anul 2018 in ceea ce priveste viata de cuplu.

Berbec – Leu

O relatie de durata. Leul este cea de-a cincea zodie, iar in numerologie este echivalentul plexului solar.

Daca unii iubesc cu mintea (Berbecii),

Leii iubesc cu inima. Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfecta si in astrologie si in numerologie.

Taur – Rac

O relatie facuta sa mearga.

Taurul are ca si planeta care guverneaza Venusul dar si Luna, care este si patronul Racului. Compatibilitatile lor sunt date de Soare si de Luna.

Gemeni – Fecioara

Cuplu de succes. Gemenii sunt foarte compatibili cu Fecioarele. Ca cifre de destin avem 3 si 6. Sunt zodii care au structura mercuriana. Este o compatibilitate nocturna si diurna. Gemenii sunt diurni, Fecioarele sunt nocturne. Se intalnesc ca ziua cu noaptea.

Balanta – Capricorn

Un viitor stralucit. Exista tot felul de lucruri care ne arata directia corecta. Au o relatie intensa si foarte apropiata. Cifrele lor de destin sunt 7 si 10. Capricornul este ingerul pazitor al Balantei. Se completeaza unul pe altul.

Scorpion si Varsator

Un dou extrem de creativ. O relatie care duce cu gandul la cariera. Lucreaza foarte bine in echipa. Daca cifra de destin a Scorpionului este 8, 11 este a Varsatorului. Au o relatie perfecta si in numerologie.

Sagetator – Pesti

Fac echipa buna impreuna. Cifra de destin 9 (a Sagetatorului) tine de spiritualitate, de religie, ne aduce cele mai importante elemente in viata. Sunt considerate spirite pereche.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau. Uita tot ce stiai

Luna în care ne-am născut înfluenţează destinul fiecăruia dintre noi. Astrologul Mariana Cojocaru detaliază pe fiecare zodie.
Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitzatea de purificare a ce reprez natura, latura umana.

Publicitate

Luna februarie vine cu reforma , care e specifica zodei varsatorilor dar si primei decade a varsatorilor, totul renaste.

Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata.

Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur. Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre fortem, iubire si statornicie

Luna iunie este denumită luna macilor, deja au apărut macii , decanul 2 şi 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvântul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia şi familia .

Luna iulie este o combinaţie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele.

Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in aug e si primul decan din fecioara, unde analiza, pedanteria, lucrurile care tin de elem puternic si profund critice nu fac decat sa dea o structura alunii aug in care perfectionismul sa fie dominant. Luna sept vine cu elem specifice incep de toamna.

Cei care se nasc intr-o astfel de luna au o structura cu totul aparte, sunt de o curatenie si puritate rar intalnita, iar ultimele 10 zile din septembrie apartin balantei unde guvernează Venus, romantismul, belsugul.

Luna octombrie unde avem decanul intai din scorpion. Anul acesta e un an cu vibratie numerologica 10, va fi cea mai imp luna din acest an, deci sa tinem cont de aceste elemente si semne care vin, se anunta schimbari la care nu ne astepta.

Luna noiembrie vine cu un număr maestru, in care lucrurile vin sa confirme cat de importanţi sunt cei care ne guverneaza destinele

Luna decembrie este luna nasterii mantuitorului. Lucrurile deja sunt menite sa fie cu totul altfel, predomina credinta, lumina.

Sursa: www.kfetele.ro

Publicitate
Cumpara cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *