Horoscopul verii: Zodii pline de bani in vara lui 2018. Din iunie incepe fericirea

Publicitate

Vara asta se anunţă memorabilă pentru trei zodii. Horoscopul anului prevede un viitor financiar reuşit pentru nişte nativi care au trudit mult. Pentru ei, numărătoarea inversă a început: din iunie vine fericirea!

Horoscop vara 2018 Capricorn

Este bine ştiut faptul că celor din zodia Capricorn le plac mult banii şi fac orice că să-i obţină. Vor munci, vor fi nevoiţi să sacrifice din timpul liber, dar banii vor veni din plin.

Vor pune mână pe contracte avantajoase şi pot chiar să investească în lucruri care nu-şi pierd valoarea în timp, cum ar fi bijuteriile. Trebuie să fie, însă, atenţi la primele 3 luni din an şi să nu arunce cu banii câştigaţi pe obiecte care nu le sunt de folos.

Horoscop vara 2018 Gemeni

Publicitate

Norocul financiar vine pentru Gemeni în 2018, dar vor trebui să aștepte puțin. Mai exact, dacă primele 3 luni ale anului nu vor fi unele extraordinare și vor trebui pe alocuri să mai strângă cureaua, din aprilie se întoarce roată.

Jupiter, Marele Benefic, le vine în ajutor și vor căpăta sumele de bani dorite. Cei care le vor datora bani se vor achita în sfârșit de obligațiile lor, iar la muncă vor fi recompensați pentru efortul lor. Ultimele luni din an le aduc echilibru și bunăstare.

Horoscop vara 2018 Balanța

Nativii din zodia Balanța vor avea un an 2018 neașteptat de productiv. Succesul vine la locul de muncă și le aduce câștiguri însemnate. Jupiter le ajută pe Balanțe să primească bonusuri însemnate, mai ales în lunile de vară. Cu banii câștigați, pot plecă într-o călătorie pe care au dorit de mult să o facă, dar pentru care nu au avut până acum resurse.

Publicitate
Cumpara cartea