Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 12 – 18 august. Evenimente unice marcheaza aceasta perioada

Saptamana 12 – 18 august aduce o eclipsa de Soare, care dezlantuie poftele trupesti

Berbec

– Spectacolul Perseidelor din 12-13 august ne va umple nopţile de bucurie şi de lumină albatru-bleumarin. Ploia de meteori sau meteoriţi va fi vizibilă şi pentru noi în România, în Europa, dar şi în USA.

În Leu va fi acest fenomen rar astral şi activează, stârneşte pasiuni pentru voi, Berbecilor. Acest femonen va fi asociat cu Luna Nouă şi vă va umple casa de zâmbete de copilaşi, de evenimente unice, reale.

Taur

– Reuniuni de familie şi petreceri de sezon se vor desfăşura sub mantia Pleiadelor, de care va fi agăţat un Crai Nou(Luna Nouă din Leu). Se reîntorc acasă copiii de pe meleaguri străine, dar şi cei care sunt plecaţi peste nouă mări şi nouă ţări.

De Ce? Pentru a petrece timp preţios cu familia şi pentru a se reconecta la energia benefică a pământului natal. Sfat: Nu exageraţi cu mesele îmbelşugate!…

Gemeni

– Spre finalul săptămânii Mercur(patronul vostru zodiacal) îşi reia mersul direct în Constelaţia Leului. Un pic mai bine pentru dumneavoastră!…

Pleiadele şi Luna Nouă, dar şi Nodul Lunar Nord vă spune de tradiţii şi de relaţia pe care o aveţi cu ţara în care v-aţi născut. Fiind un Nou început al Lunii, unii se pregătesc de examene, alţii dau examene diverse în bucătărie (pregătesc cămara de iarnă).

Rac

– Ploaia de Meteori şi Craiul Nou spun de cheluielile perioadei şi de sezonul de reduceri care nu trebuie ratat.

Unii nativi ai zodiei se agită deja pentru a închiria sau a schimba adresa din buletin. E perioadă favorabilă pentru agenţii imobiliari, dar şi pentru cei care fac diferite tranzacţii, căci Mercur revine la sentimente mult mai bune. Când? Nu imediat, ci de săptămâna viitoare. Nu vă bazaţi doar pe el…

Leu

– Bazaţi-vă şi pe voi atunci când este vorba de bani şi de câştiguri. Mercur îşi va înceta mişcarea aparent retrogradă la sfârşutul acestei săptămâni în zodia voastră.

Cum Dharma şi Karma vă vizează în mod direct, e bine să ştiţi că Luna Nouă vă dă lumină şi strălucire, iar Ploaia de Stele din 12-13 august vă apropie de cele sfinte şi de copiii din dotare. Eclipsa de Soare e de bun augur pentru intuiţie.

Fecioara

– Efectele Eclipsei Parţiale de Soare din Leu pot fi simţite în următoarele trei săptămâni. Mercur în mers direct de la sfârşitul săptămânii vă vor lua poveri de pe umeri.

Va trebui să daţi în continuare maximă atenţie sănătăţii şi raporturilor de la locul de muncă. Mai apar schimbări de loc de muncă pe astrograma generală a perioadei(nu cea personală) pe termen scurt şi mediu, dar nu pe termen lung, lung.

Balanţa

– Mercur va reintra în mişcare directă în Constelaţia Leului, la câteva zile după Eclipsa Parţială de Soare. Face selecţia între prietenii adevăraţi şi cei falşi. Risc de accidente aviatice, inclusiv în ţară şi în străinătate.

Ferească Dumnezeu de aşa ceva! Pleiadele sau Perseidele din 12-13 august vă poate oferi bucurii de alcov. Imaginaţia o poate lua razna şi va trebui să fiţi atenţi la partidele de sex dezlănţuite.

Scorpion

– Ploaia de Stele din Zodia Leului este de bun augur pentru carieră, casă şi familia largită. Includeţi şi prietenii de suflet.

Pe 15 August va fi Sfânta Mărie Mare, sărbătorită cu mare fast în Moldova şi nu numai… Petreceri la tot pasul, inclusiv în poieniţe, unde ajung fetiţe cu rochiţe. Sau, în alte locuri cu mare ştaif. La mulţi ani celor care pe Eclipsa Paţială de Soare poartă acest nume sfânt, unicat.

Săgetător

– Eclipsa Paţială de Soare finalizează acţiuni demarate în trecut şi vă ajută să demaraţi apoi altceva nou şi interesant.

Perseidele şi Luna Nouă par a fi aspecte pozitive pentru cei îndrăgostiţi şi tineri în spirit. Mercur din Zodia Leului va fi mult mai atent la reacţiile şi relaţiile voastre abia de săptămâna viitoare.

Atenţie la complicaţii, bâlbe, gafe pe care le puteţi face sau comite. Sănătate un pic mai bună.

Capricorn

– Planetele Retrograde din constelaţia voastră, la care adaug Lilith şi Marte Retrograd din sector astro-financiar vă atenţionează acum, pe Eclipsa Parţială de Soare să fiţi atenţi şi să achitaţi creditele şi datoriile la timp.

Investiţi şi în sănătate, nu o lăsaţi de izbelişte. Ploaia de Meteoriţi va face în aşa fal încât să vă debarasaţi de vechile năravuri şi obiceiuri. Inclusiv, obiceiurile culinare grave.

Vărsător

– Pleiadele şi Craiul Nou din Zodia opusă a Leului, la care adaug Axa Karmică de Destin favorizează colaborările, asocierile socio-profesionale, dar şi pe cele de suflet. Sănătatea ţine de relaţia trup-minte-spirit şi nu numai…

De relaţia perfectă cu natura, cu lumea înconjurătoare şi cu sufletul pereche. Iniţiaţii zodiei înţeleg aceste lucruri mai bine decât cei care sunt atei. Iubiţi cu patimă şi dor!…

Peşti

– Atenţie mare la accidente! Inclusiv la accidentele de muncă. Nu staţi prea mult la Soare şi hidrataţi-vă bine organismul.

Pentru cei care petrec vacanţa la mare sau la munte spectacolul Ploilor de Stele şi a Ploilor Căzătoare va fi o bucurie pentru privire şi vă va face sufletul să tresalte.

Aşa se vor reflecta toate stelele de meteori în destinele persoanelor pozitive pe fundul mărilor… ca steluţele de mare.

Loading...