Dovada stiintifica: Puterea pozitivitatii ne schimba viata

Publicitate

Motivele de a fi pozitiv sunt mereu mai multe.

Remarcabil, vindecatorul alternativ Dr. Masaru Emoto crede ca a descoperit dovada ca gandurile, intentiile si cuvintele fiintelor umane afecteaza semnificativ lumea fizica.

Emoto argumenteaza ca “HADO creeaza cuvinte. Cuvintele sunt vibratiile naturii. Prin urmare, cuvintele frumoase creeaza o natura frumoasa.

Cuvintele urate creeaza o natura urata. Aceasta este radacina universului”. HADO inseamna „val” sau „miscare” si este cea mai mica unitate de energie – si baza energiei pentru constiinta umana.

Emoto sustine ca apa este o reflectie a fiintelor umane; aceasta teorie are potentialul de a fi revolutionara.

Mai precis, se spune ca apa reprezinta o reflectie a cuvintelor si gandurilor umane. Chiar daca criticii lui Emoto l-au etichetat drept pseudo-om de stiinta, el continua sa consolideze tonul si profunzimea argumentelor sale.

Puterea pozitivitatii

Cartile, seminariile si prezentarile lui Emoto fac din ce in ce mai clara pozitia lui, iar perspectivele sale legate de efectele interactiunii umane cu apa au ajuns intr-un film popular numit „Ce naiba stim noi exact?”

In 1999, Emoto a vandut milioane de exemplare din cartea sa intitulata Mesaje din apa; el descrie modul in care ceea ce omul spune, simte si asculta au impact asupra apei.

Din moment ce fiintele umane sunt compuse din 60% pana la 75% apa, daca pozitivitatea poate spori comportamentul apei, atunci poate spori comportamentul oamenilor.

Experimentul cu orez
„Daca ai o minte linistita si ganduri pasnice, apa devine mai pasnica.” – Dr. Emoto

Publicitate

Experimentul lui Emoto cu orez este prezentat in videoclipul de mai sus; orezul este pus in trei pahare de sticla, paharele sunt umplute cu suficienta apa pentru a acoperi orezul si fiecare pahar este confruntat cu un alt tip de emotie de la Emoto insusi.

Emoto spune, „multumesc” primului pahar, „esti un idiot” celui de-al doilea si ignora ultimul pahar. O luna mai tarziu, orezul din primul pahar a fermentat si a eliberat un miros frumos, orezul insultat s-a innegrit, iar orezul ignorat a inceput sa putrezeasca.

Emoto aseamana orezul copiilor; fiintele umane trebuie sa interactioneze cu copiii lor in moduri pozitive si atente, pentru ca acestia sa raspunda pozitiv la randul lor. Emoto sustine ca aceasta este puterea pozitivitatii care functioneaza, iar videoclipul sau a fost viral la nivel mondial.

147 de zile de experiment cu orez documentate – ultima zi

Totusi, daca crezi teoria lui Emoto sau nu, este greu sa contrazici recomandarile lui; ar trebui sa fie de la sine inteles ca toti parintii ar trebui sa se straduiasca sa interactioneze pozitiv cu copiii lor si, de asemenea, ca comportamentul parental negativ se reflecta adesea in comportamentul copiilor.

Mai mult, psihologii au demonstrat ca perspectivele si actiunile au un impact semnificativ asupra corpului uman

Sursa: irelease.org

Publicitate
Cumpara cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *