Cele trei perechi de zodii care rămân împreună toată viaţa

Publicitate

Exista trei perechi de zodii a caror compatibilitate in cuplu este pentru totdeauna. Daca ajung sa fie impreuna, nu se mai despart niciodata.

Taur si Fecioara

Cele doua zodii au in comun stilul idealist de a vedea viata. Ambele sunt perfectioniste. Taurul este un visator, in timp ce Fecioara este omul actiunii. Taurul este loial, asa cum isi doreste Fecioara, iar Fecioara se va aventura acolo unde Taurul isi doreste. Sunt o pereche de zodii diferite, insa tocmai acest lucru face ca relatia lor sa functioneze atat de bine.

Rac si Balanta

Racii si Balantele sunt suflete pereche cu adevarat, desi multe persoane i-ar vedea ca fiind incompatibili, doar pentru ca Racii sunt emotionali iar Balantele prefera partenerii echilibrati. Cu toate acestea, Racul este semnul zodiacal cel mai cu picioarele pe pamant iar obiectivul sau in viata este sa aiba o casa, o familie si o viata stabila. Isi doresc sa aiba aceeasi stabilitate la care tanjesc si Balantele. Racii sunt mai practici, in timp ce Balantele sunt mai cu capul in nori.

Leu si Sagetator

Ce au Leii si Sagetatorii in comun? Ambele zodii se ghideaza foarte mult dupa propriile identitati. Ambele zodii se mandresc cu ele, ca indivizi, si, atunci cand se implica, se implica pentru totdeauna. Sunt persoane teritoriale, protective si lipsite de egoism atunci cand isi impart vietile cu persoane pe care le iubesc. Functioneaza foarte bine in echipa si tot ceea ce conteaza pentru ei este sa aiba o viata frumoasa.

Citeste si:

Ce zodii sunt incompatibile în dragoste

Berbec – Capricorn

Berbecul, semn zodiacal extrovertit, deschis provocărilor și mare amator de a-și asuma riscuri, nu face deloc casă bună cu Capricornul. Cunoscut pentru conservatorismul lor, Capricornii vor critica și vor încerca să schimbe în permanență mentalitatea Berbecului. Aceste încercări se vor transforma într-o luptă fără sfârșit. Așadar… nu!

Publicitate

Taur – Scorpion

Plin de viață și dorință de a trăi pe picior mare, Scorpionul nu va acepta niciodată stilul așezat al Taurului. În timp ce acesta din urmă va încerca să mențină armonia în casă, să facă economii și să instaureze stilul familist, Scorpionul va fi pregătit să cheltuiască tot și să facă inconjurul lumii. Deși la început pot fi foarte atrași unul de celălalt, prin prisma diferențelor incitante, în curând cei doi vor ajunge la cuțite!

Fecioară – Gemeni

Deși inițial Gemenii ar putea fi atrași de stabilitatea și siguranța pe care Fecioară le oferă, în scurt timp plictiseala se va instaura. Atunci când Gemenii vor dori să petreacă și vor observa că nu au cu cine, pentru că Fecioara va dormi liniștită, lucrurile vor începe să scârțâie!

Leu – Vărsător

Leul, semn pasional, posesiv și dornic de aprecieri, va fi atras de nonșalanța Vărsătorului, cel puțin un timp. Imediat ce Vărsătorul va înceta să îi facă Leului complimente și să îl susțină, cel din urmă va considera că cel dintâi este superficial și dezinteresat și nu va suporta să nu mai fie el în centrul atenției.

Balanță – Capricorn

În timp ce Capricornul va fi prea prins în rutina zilnică, Balanța va obosi de prea mult stat în casă. Fiind un semn zodiacal extrem de sociabil și extrovertit, Balanța se va simți împovărată de planurile și mentalitatea unui Capricorn. E posibil să se străduiască un timp să mențină relația vie, dar curând interesul va dispărea. De ambele părți!

Publicitate
Cumpara cartea