Anca Serea, cea mai supla graviduta din istoria showbizului! A luat doar doua kilograme in 7 luni de sarcina! Alte vedete nici nu suporta sa se uita la imaginile cu iubita lui Sana! Uite cum aratau Raduleasca, Bahmu, Celia si Carmen Bruma inainte sa nasca

Publicitate

In urma cu cateva zile, Anca Serea ne-a oferit surpriza inceputului de an, vedeta TV recunoscand ca este insarcinata. Informatia fusese dezvaluita anterior de WOWbiz.ro, dar, pentru ca silueta vedetei TV nu suferise transformari, multi s-au indoit ca ar fi adevarata.

Anca Serea a luat doar 2 kilograme in 7 luni de sarcina, burtica sa fiind invizibilaEi bine, in urma cu cateva zile, Anca Serea a recunoscut ca este insarcinata cu cel de-al 5-lea copil.

Fericita ca il va face tatic pentru a 3-a oara pe Adi Sina, iar ea va fi mama de 5 ori, prezentatoarea TV a marturisit, printre altele, ca a luat in greutate doar 2 kilograme in 7 luni. O greutate ingrijorator de mica, s-au grabit sa spuna majoritatea femeilor care, daca nu au dat nastere pana acum unui copil, tot au avut ocazia sa vada alte gravidute celebre in aceasta ipostaza.

Iar transformarile unora dintre ele, in perioada maternitatii, a fost intr-adevar spectaculoasa. Celia, Mihaela Radulescu, Carmen Bruma si Adriana Bahmuteanu sunt doar o parte dintre gravidutele noastre celebre care nu s-au sfiit sa se pozeze cu burtica la vedere sau sa apara public in cele 9 luni de sarcina.

Carmen Bruma s-a ingrasat 10 kilograme Carmen Bruma a tinut un jurnal de gravida in perioada maternitatii si a povestit celor interesati cum s-a hranit cat timp a fost insarcinata cu fiul ei.
“Eu mi-am propus sa nu depasesc 12 kilograme si am reusit. Sincer, nu mi-a fost deloc usor!

Pe parcursul celor noua luni de sarcina am acumulat 10 kg, dar am facut eforturi pentru asta. Nu sunt multe, nici puţine, ci greutatea necesara si suficienta pentru un copil si o mama in conditii normale”, declara la vremea respectiva Carmen Bruma.

La noua luni, Celia avea o burtica atat de mare incat o sustinea cu bratele

In cazul Celiei, situatia nu a fost atat de usoara.”Am fost imensa in timpul sarcinii si am pus 23-24 kg. In prima perioada, am reusit sa dau jos 17 kg doar alaptand, nefacand nimic altceva. Au urmat trei sapatamani de stagnare si apoi alta lupta cu alte 6-7 kilograme”, spunea Celia dupa ce a nascut.

Publicitate

Mihaela Radulescu se ingrasase enorm in perioada in care a fost gravida cu fiul ei

Mihaela Radulescu a fost una dintre vedetele care au profitat din plin de perioada delicata pentru a-si face pofetele. Ea s-a ingrasat enorm in timpul sarcinii, iar pierderea kilogramelor acumulate a fost crancena si dura. La vremea respectiva, vedeta TV a marturisit ca s-a ingrasat pentru ca a mancat o multime de lucruri bogate in calorii si nu si-a refuzat nicio pofta.

Misha se pricopsise cu peste 20 de kilograme

Misha, sotia lui Connect-R a fost si ea o graviduta cu gabarit mare. Mai exact 25 de kilograme luate in cele 9 luni de sarcina! Aflata la primul copil, artista si-a facut poftele, kilogramele in plus acumulandu-se inspaimantator si deformandu-i corpul. Ca sa revina la marimea si talia din trecut, Misha a tinut regim, dieta si a mers la sala de sport.

Adriana Bahmuteanu s-a ingrasat 20 de kilograme la cea de-a doua sarcina

Adriana Bahmuteanu s-a transformat si ea in cele noua luni de maternitate, acul cantarului sarind cu peste 20 de kilograme in cele 9 luni de sarcina la al doilea baiat. Vedeta TV a scapat cu efort si multa munca de surplusul de greutate, iar dupa ce a reusit a trecut direct la tinute mulate.

Sore a luat in greutate cateva kilograme bune
La polul opus celui unde se afla Anca Serea se afla graviuduta Sore. Insarcinata in ultimul trimestru, cantareata a luat vizibil in greutate, peste 10 kilograme, burtica sa fiind proeminenta si foarte bine conturata.

Publicitate
Cumpara cartea