9 greseli pe care le comitem la inceputul unei relatii

Cu totii facem acest lucru. Inceputul unei relatii poate fi interesant si imprevizibil, iar uneori uitam sa evaluam obiectiv o persoana.

La inceput avem parte de distractie, saruturi, vise, dar nu va fi intotdeauna asa. Prin urmare, trebuie sa facem un pas inapoi si sa ne amintim ca nu cunoastem cu adevarat persoana de langa noi.

Iata 9 cele mai frecvente greseli facute la inceputul unei relatii:

1.Ne indragostim prea repede

Dar nu te poti indragosti de cineva pe care abia il cunosti. Este doar un hobby, o pasiune, o obsesie.

2.Ne manifestam sentimentele mult prea devreme

Si acest lucru nu este intotdeauna bun. Nu vrem să speriem o persoană care poate nu simte același lucru. Este mai bine sa discutati cu o persoana apropiata despre sentimentele care te incearca.

3.Aveti relatii mult prea devreme

Nu va grabiti la lucruri intime. In primul rand, trebuie sa fie ceva emotional, iar apoi fizic.

4.Ignorarea semnelor de avertizare

Te suna sau iti scrie prea des? Poate incearca sa iti controleze viata? Trebuie adesea sa iti justifici comportamentul? Nu ignora aceste “steaguri rosii”.

5.Devii prea intruziv/a

Nimeni nu trebuie sa fie intruziv. A scrie prea des sau a verifica contul de mai multe ori pe zi sunt doar cateva semne ca ai devenit intruziv/a.

6.Vorbesti despre fostul/fosta

Nimeni nu vrea sa auda despre fostul tau, asa cum probabil nici tu nu vrei sa auzi despre fostul/fosta. Cel putin nu la inceputul relatiei.

7.Va urmariti reciproc pe internet

Nu puteti sa stati nici 10 minute fara a-i verifica contul de Facebook, Instagram sau celelalte retele sociale? Acest lucru nu este normal.

8.Esti prea generalist/a

Nu face declaratii stereotipice. Nu cred ca cunoasteti o persoana similara cu el/ea. Acest lucru va arata ca il/o subestimati sau aveti prejudecati.

9.Aveti momente apropiate doar in vazul lumii
Nu prea postati fotografii fericite impreuna, iar de probleme nici sa nu mai vorbim.

Loading...