7 culori care te fac să pari mai slabă. Efectul este garantat

Publicitate

Culorile hainelor nu trebuie alese doar în funcție de preferințe și de starea pe care o ai în ziua respectivă. Nuanțele potrivite te pot ajuta să pari și mult mai slabă, dacă știi cum să le alegi corect și să le combini.

Poate știi deja că negrul poate face minuni în cadrul unei ținute care să te ajute să pari mai slabă. Dar se pare că mai există câteva nuanțe care pot fi la fel de eficiente. Așadar, renunță la ținutele all black și alege și culorile pe care le vei descoperi în acest articol.

Bleumarin

Nu trebuie să alegi doar ținute negre pentru a fi mai slabă. Nuanțele închise sunt o idee la fel de bună, mai ales atunci când alegi că le porți în zonele cu probleme și cu articole în nuanțe deschise. Una dintre aceste nuanțe este chiar bleumarinul, care te poate ajuta să ascunzi kilogramele în plus la fel de bine ca negrul.

Ciocolatiu

Deși ne cam ferim de această nuanță atunci când vine vorba de haine, putem să o asortăm ușor cu accesoriile și încălțămintea sau cu nuanțe de crem și nude. Alegerea unei perechi de pantaloni din piele în această nuanță poate fi o idee bună, dacă alegi să îi porți cu haine largi, care să acopere zonele de care te simți jenată.

Verde închis

Tot din categoria nuanțelor închise care pot înlocui extrem de ușor negrul se află și verdele închis, una dintre cele mai îndrăgite nuanțe ale fashionistelor din lumea întreagă. Alege o singură piesă în această culoare, pe care să o combini cu piese negre. Efectul este garantat!

Roșu

Publicitate

A doua categorie de nuanțe din care trebuie să te inspiri în alcătuirea ținutelor care să te facă mai slabă este cea a nuanțelor puternice. Roșul poate să facă minuni, dacă alegi să îl porți la o singură piesă și cu alte articole în nuanțe de negru. Evită ținutele doar în această nuanță, deoarece nu au același efect.

Roz pal

Majoritatea femeilor cu forme se feresc de nuanțele deschide, deoarece au impresia că le scot imperfecțiunile în evidență. Ei bine, secretul purtării acestor culori este să alegi o singură piesă într-o nuanță deschisă, care să fie punctul central al ținutei tale și care să mascheze zonele cu probleme atrăgând atenția în altă parte a corpului.

Galben

Din categoria nuanțelor puternice, care pot fi purtate pentru a părea mai slabă, nu lipsește nici galbenul. Galbenul deschis poate fi purtat chiar și la ținute întregi de femeile care vor să își ascundă zonele cu probleme. Alege haine largi, așa cum sunt salopetele, rochiile vaporoase sau fustele tulle.

Negru + culoare deschisă

Pentru a fi sigură că ținuta aleasă de tine este inspirată și te face să pari mai slabă, trebuie să folosești regula celor două culori.

Alege un articol negru pentru partea corpului de care te simți jenată (de exemplu, picioarele) și completează cu o piesă într-o nuanță deschisă. Aceasta din urmă atrage atenția asupra zonei pe care vrei să o pui în evidență, iar negrul camuflează kilogramele în plus.

Sursa

Publicitate
Cumpara cartea