6 motive pentru care atragi oameni toxici

Publicitate

Desi consideri ca poti fi partenera perfecta, relatia se destrama, iar tipul pe care il considerai fantastic devine un bastard terminat.

Exista motive pentru care fetele bune reusesc sa atraga baietii nepotriviti. Ei bine fetelor, a venit timpul sa cunoasteti aceste motive si poate reusiti sa evitati baietii “ rai”.

1.Luati ceea ce este si nu cautati ceea ce este potrivit

Nu ar trebui sa fiti “infometate” si sa , sariti pe primul baiat intalnit. El va considera ca nu trebuie sa depuna prea mult effort pentru a te cuceri.

Datorita lipsei de atentiei si buna atitudine, va restrangeti cercul de cautari. Mare greseala faceti fetelor pentru ca in cele din urma veti fi dezamagite si cautarile vor incepe din nou.

Largiti cercul si cautati baiatul potrivit daca vrei sa fiti fericite.

2.Esti prea dulce

Este foarte bine atunci cand doi parteneri reusesc sa se inteleaga si sa se completeze. Nu este deloc bine atunci cand partenerul tau profita un pic de bunatatea ta.

Din cauza bunatatii tale nu reusesti sa observi acest lucru si la final vei fi un pic cam dezamagita.

3. Crezi că doar sexul poate duce la ceva mai mult

Lipsa unei relatii nu este un motiv sa te lipsesti de sex. Daca esti o femeie inteligenta nu vei vedea nimic rau in a avea un prieten cu “beneficii”.

Publicitate

Sexul fara obligatii este frumos, bun, superb, dar numai atata timp cat partenerii au aceeasi gandire:” Nimeni nu datoreaza nimic nimanui”.

Daca te indragostesti si tragi speranta ca veti avea vreo conexiune, ei bine uita acest lucru. Esti doar un corp frumos pentru un tip toxic care vrea sa petreaca o noapte cu tine.

4.Incerci prea mult

Atunci cand iti place un tip, este foarte placut pentru tine sa dai decat sa primesti, dar asigura-te ca tipul este demn.

Daca tipul vede ca iti place sa dai mai mult decat sa primesti, atunci va profita. El isi va face interesul sit u vei ramane cu buzita umflata.

5.Uneori simti ca nu esti vrednica de iubire

Cel mai adesea crezi ca nu esti o persoana rea, ba chiar dimpotriva. Esti inteligenta si interesanta, la fel ca si barbatii. Dar uneori gandurile paranoice se strecoara in capusorul tau si te fac sa crezi ca nu esti demna de iubire.

Esecurile din trecut te fac sa te lasi pe tanjeala, increderea de sine scade, iar de casatorie nici nu poate fi vorba.

In sinea ta stii ca nu meriti acest lucru, asa ca nu lasa ca atitudinea negativa sa te influenteze.

6.Atragi mereu acelasi tip de baieti

Daca te-ai gandit vreodata ca toti barbatii sunt la fel, este timpul sa ridici standardele. Trebuie sa incepi o relatie cu un om bun si de incredere. Nu toti barbatii sunt niste bastarzi, doar ca nu stii tu unde sa cauti.

Publicitate
Cumpara cartea