10 parfumuri pe care să nu le cumperi niciodată

Publicitate

Pe lângă pantofi, parfumurile sunt a doua plăcere nevinovată a oricărei femei. Arome florale, fresh, dulci sau amărui, miresmele te fac „să întorci nasul” după cineva pe stradă. Cu toate acestea, există câteva parfumuri pe care nu trebuie să le încerci niciodată!

Descoperă mai jos 10 parfumuri de care ar trebui să te ferești!

Yves Saint Laurent – Beauty Parisienne

Persoanele care au folosit acest parfum spun că le duce cu gândul la… o femeie bătrână. Aroma de flori le stârnește amintiri din fața casei bunicii. Mirosul este deranjant și învechit!

Elizabeth Arden – M by Mariah Carey

Parfumul are un miros mult prea dulce și nu este deloc plăcut. Cel puțin, așa spun femeile care l-au folosit. Mirosul este foarte puternic și deranjant și nici nu persistă așa cum ne așteptăm să o facă un parfum al unei vedete.

Aveda Pure – Fume Essence

„Are un miros prea puternic, copleșitor, și l-am văzut de multe ori că se dă gratis”, așa cataloghează oamenii acest parfum. Ei mai adaugă și că parfumul miroase a produse de îngrijire a părului.

Kenzo – Flower Fragrance

„Acesta este un produs pe care trebuie să îl ții departe de tine, dacă ești sensibil la arome puternice, pentru că îți va da dureri de cap”, spun persoanele care au încercat acest parfum. Tot ele spun că sticluța este adorabilă, dar calitatea parfumului lasă de dorit.

Harajuku Lovers – Lil Angel

Publicitate

Cei care au folosit acest parfum spun că este o dezamăgire totală. Cel mai grav este că unele femei s-au confruntat cu iritații după folosirea acestui parfum. Ele completează cu faptul că prețul este destul de ridicat, iar persistența parfumului lasă de dorit.

Tocca Stella

„Miroase ca și cum ar fi stat într-un dulap timp de 100 de ani”, spun cei care au testat acest parfum, acentuând faptul că aroma este acră și nu seamănă deloc cu mirosul floral pe care îl promite.

Gucci by Gucci

Când auzi de marele brand Gucci, te aștepți să nu ai probleme cu calitatea produselor. Totuși, cei care au folosit acest parfum sunt profund dezamăgiți de persistența parfumului. De asemenea, ei spun că nici aroma nu este una plăcută.

Elizabeth Arden – White Diamonds Elizabeth Taylor

Consumatorii acestui parfum sunt complet dezamăgiți. Spun că mirosul este specific pentru o femeie bătrână: „Dacă îți dorești un cadou pentru bunica ta, l-ai găsit”. Pe lângă asta, ei spun că aroma este foarte puternică și înnecăcioasă.

Clinique – Aromatics Elixir

Cei care au folosit acest parfum spun că mirosul este dezgustător. Unii chiar au afirmat că au avut amețeli de la miros și chiar dureri de stomac. Aroma puternică este foarte deranjantă!

Caswell – Massey

După folosire, utilizatorii au spus că acest parfum are o aromă de kitsch. „Este destul de scump, dar mirosul aduce aminte de acele creme ieftine care se cumpără la promoții”, susțin cei care l-au folosit.

Sursa

Publicitate
Cumpara cartea